null


Retmex Compact ja Comfort -pelastuslakanat 

Nämä mallit on suunniteltu pelastusalan henkilöstön eli palomiesten ja ensihoitajien käyttöön, mutta ne soveltuvat erinomaisesti myös erilaisille pelastus- ja ensiapuryhmille.

 

On kysymyksessä sitten vaikkapa metsä tai muu vaikeakulkuinen maasto, Retmex Compact ja Comfort -pelastuslakanat mahdollistavat potilaan kantamisen pois alueelta nopeasti ja turvallisesti.

 

Lakanoissa on 12 vahvaa kantolenkkiä. Kantamiseen voi siksi osallistua useampia henkilöitä, mikä helpottaa tasapainon säilyttämistä ja lisää nopeutta. Potilaan paino jakautuu tasaisesti, mikä on tärkeää liikuttaessa epätasaisessa maastossa.    

 

Lakanoiden jalkaosassa on 40x80 cm taskumainen lokero potilaan jalkaterille. Tämä lisää vakautta kannettaessa.

 

Compact ja Comfort -mallien merkittävin ero on Comfort -mallin PVC -muoviset kantokahvat, jotka lisäävät kantajien mukavuutta pidemmissä siirroissa. Compact -malli puolestaan pakkautuu hiukan pienempään tilaan, mikä saattaa olla merkittävä seikka, kun pelastuslakanaa kuljetetaan mukana esimerkiksi vaatetukseen kiinnitettynä.


Retmex Comfort -pelastuslakana

Retmex Comfort -mallissa on PVC kantokahvat, jotka parantavat kantajien mukavuutta. Tämän mallin mukana tulee pieni kantolaukku mukana kuljetusta varten. Lakana on tarvittaessa nopeasti käyttöön otettavissa.


Retmex Compact -pelastuslakana

Retmex Compact -malli on helppo kuljettaa mukana rullattuna, tiiviiksi paketiksi kiristettynä. Se on nopeasti ja helposti rullattavissa auki käyttöä varten.

Compact -mallin mukana tulee karbiinihaka, joka mahdollistaa lakanan kiinnittämisen vaatteisiin, tai esimerkiksi ensiapureppuun.


Tekniset tiedot Retmex Compact ja Comfort:


Mitat koko pelastuslakana: 205 x 80 cm

Mitat jalkaosa: 40 x 80 cm

Paino: Compact 0,9 kg, Comfort 1,4 kg

Materiaali yläpuoli: PU pinnoite

Materiaali alapuoli: 100% polyesteri

Maksimi kuorma: 250 kg

Pesu 60 asteessa, kuivaus matalassa lämpötilassa. Ei silitystä, kemiallista pesua eikä valkaisuaineita.


Offire Oy
Koulutus ja konsultointi