null

TARINAMME

 

Vuonna 2000 kuusi pelastuslaitoksen palomiestä ja ensihoitajaa päättivät lyödä hynttyyt yhteen. Oli huomattu, että monissa yrityksissä ja yhteisöissä oli tarvetta paloturvallisuustaitojen ja poikkeustilanteissa toimimisen koulutukselle. Kaveruksilla oli jo ennestään kokemusta koulutusten pitämisestä, mutta yhdessä he pystyivät toteuttamaan entistä laajempia kokonaisuuksia ja yhdistämään koulutuksissa oman ajantasaisen ammattitaitonsa.

 

Pelastustaustansa takia he kokivat turvallisuustaitojen jalkauttamisen tärkeäksi ennaltaehkäiseväksi tehtäväksi, ja oman työnsä kautta heillä oli paras mahdollinen tietotaito kertoa käytännönläheisesti paloturvallisuudesta ja onnettomuustilanteissa toimimisesta.

 

Niin perustettiin Offire Oy, jonka tehtävänä on alusta asti ollut kouluttaa yrityksille ja yhteisöille hyvää turvallisuuskulttuuria sekä opettaa toimimaan erilaisissa onnettomuus- ja poikkeustilanteissa. Offire Oy on ollut alan uranuurtajia, sillä olemme yksi ensimmäisistä paloturvallisuuskoulutusalan yrityksistä Suomessa.

 

Nyt, 20 vuotta myöhemmin, jatkamme edelleen työtämme hyvän turvallisuuskulttuurin puolesta.

 

Jos sinun yrityksessäsi tai yhteisössäsi on tarvetta kouluttaa henkilöstöä turvallisuusasioissa, ota yhteyttä niin suunnitellaan tarpeisiinne sopiva kokonaisuus!

 

Offire Oy
Koulutus ja konsultointi